Microneedling

Hva er Microneedling?

Microneedling er en behandling som kan brukes til å redusere linjer, rynker, porer, arr, pigmentflekker, brannskader, cellulitter og strekkmerker.

French Beauty bruker microneedling maskinen SkinPen™. Denne maskinen har et nålehode med 12 nåler. Og disse nålene skiftes ut etter hver behandling, dette for god hygiene og maks effekt.

Hvordan virker behandlingen?

Din personlige gullbelagte mikronålepute leverer radiofrekvens til underhuden (dermis). Vevet blir varmet opp av radiofrekvensen som stimulerer veksten av kollagen og elastin. I løpet av behandlingen og i løpet av de neste månedene vil det behandlede vev stimuleres og nytt og sunt vev utvikles; ditt utseende forbedres.

Hva skjer under en behandling?

Forbehandlingen desinfiserer vi huden din og påfører bedøvende krem som gjør behandlingen så behagelig som mulig. Forbehandlingen tar ca 30 minutter

I løpet av behandlingen, blir Intensif håndstykket flyttet over overflaten av behandlingsområdet og virker ved å levere korte pulser av RF energi gjennom en oppstilling av de 25 sterilie, forgylte mikronålene. Tiden vi bruker i hovedbehandlingen avhenger av størrelsen på området vi behandler i ansiktet eller på kroppen, vanligvis 30 til 45 minutter.

Etter behandling

Samme dag føler man seg solbrent og blir ofte rød i huden resten av dagen og noen kan også få en lett hevelse. Unngå sminke de neste 24 timene etter behandling, heller ikke vask eller ta på huden, det kan utgjør fare for infeksjon. Mange føler at huden er stram og litt sensitiv den neste uken, og noen kan flasse litt på dag 3 - 5. Dra ikke av huden ved flassing, men la den falle av naturlig. Unngå dirkete sollys de neste ukene og bruk solfaktor 30-50 hver dag.

1 behandling

NOK 2000,-

2 behandling

NOK 4000,-

3 behandling

NOK 6000,-

Bislett

Skjønnhetssalong - Hudpleie

Sofies plass 3,
0169 Oslo

Telefon: (+47) 46 66 02 95

bislett@french-beauty.no

Åpningstider

Man - fre: 10:00 - 19:00

Lørdag: Stengt

Merci beaucoup! Din melding har blitt mottatt!
Uff! Noe har galt skjedde under sendingen av meldingen. Vennligst last inn websiden på nytt og prøv igjen. Dersom dette ikke fungerer, vennligst ta kontakt med oss på e-post.