Om oss

French Beauty oppstod i 2012, og har i løpet av årene fått en stor kundemasse i rundt om på Østlandet. Salongen er en liten sjarmerende salong ca to kvartaler nedenfor Karl Johan, så midt i smør øyet i Oslo sentrum. French Beauty er en salong bestående av rekke behandlinger. Salongen tilbyr alt i fra massasje, negler til voks og ulike ansiktsbehandlinger bestående av exuviance produkter. Jentene som jobber i denne salongen er kurset for å gi deg som kunde en god helhetsopplevelse i salongen. Per i dag jobber det tre jenter i salongen.

Anja

Anja har hovedsakelig fokus på voksing, og alt innenfor hud og kroppspleie. Anja er den jenta som har jobbet lengst for french Beauty. Anja startet i salongen i 2015, men har erfaring fra 2012 i andre anerkjente salonger i Oslo.

Anja er utdannet hud og kroppsterapeut, og gikk ut av skolen i 2012. Anja har hovedsakelig fokus på voksing som hennes felt i bransjen.

Hajar

Hajar er hudpleier og har jobbet innenfor yrket i 3 år. Hun har hovedsakelig jobbet med voksing, bryn og figurforming.

Hajar kan tilby deg både stripsvoks og hardvoks til behandling.

Lisa

Lisa er utdannet negletekniker fra Tone Lise Akademiet. Hun har en lang karriere fra service bransjen og har stor fokus på trivsel og kvalitet.

I tillegg til Akryl og Gelé er Lisa sertifisert i Polygel, det nye revolusjonerende produktet på markedet, hun er også en av få Swarovski® Certified Nail Artist i Europa!

Dekor og design er noe av hovedfokus men også den klassiske stilen er noe som trenger perfeksjon.

Medisinske behandlinger:

Hos French Beauty utføres medisinske behandlinger av autoriserte leger som har lang erfaring med medisinsk kosmetikk. Våre behandlere er lege Lina Amin og lege Jenny Chiem. Ta gjerne kontakt for en uforpliktet konsultasjon,hvorav du vil få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger tilpasset ditt behov.

Jenny Chiem
Lege

Lina Amin
Lege

French Beauty

Skjønnhetssalong - Hudpleie

Nedre Slottsgate 4,
0157 Oslo

Telefon: (+47) 46 65 18 81

post@frenchbeauty.no

Åpningstider

Man - fre: 10:00 - 19:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Merci beaucoup! Din melding har blitt mottatt!
Uff! Noe har galt skjedde under sendingen av meldingen. Vennligst last inn websiden på nytt og prøv igjen. Dersom dette ikke fungerer, vennligst ta kontakt med oss på e-post.