Voksing for menn

Hvorfor velge wax behandling fremfor å barbere seg.

Går man bakover i historien har epilering dvs. hårfjerning av sjenerende hårvekst alltid eksistert. I gamle Midtøsten fjernet man hårvekst ofte med sukker og honning lot det stivne å rev dette av dette var grunnet sosiale, kulturelle eller religiøse regler og konvensjoner.

Nå til dags har hårfjerning med wax blitt mer populært grunnet estetiske og kosmetiske behov.

Hvorfor velge waxbehandling fremfor å barbere seg?

Hovedsakelige årsaker til å velge waxing er grunnet hygieniske og praktiske årsaker.

Det  påstås at det kan unngå smitte og lus eller kvitte seg med forstyrrende hår i fysisk aktivitet som sport, velvære og  medisinske operasjoner.

Den hovedsakelige grunnen for at mennesker begynner å velge voksing fremfor barbering er grunnet:

Vi mennesker er født med ett kun antall hårsekker. Vi har noen tynne hår, og noen grovere ( de man ser på som mest sjenerende.)

Hårets vekst går fra tykt til tynt, når en barberer seg kutter man av både dun hårene som er de tynne baby hårene, og de grove på den tykkeste delen av hårstrået. Dette fører til at alle hårstråene får en hard kant og føles derfor grovere ut enn nødvendig. Om du velger wax drar du håret ut i fra sin naturlige rot, og vokser derfor ut i sitt naturlige format. Dette gir det store utslaget i forhold til barbering fordi da føler du at du har betydeligere mine hår, og ikke så tett hårvekst som når du barberte deg.

Voksing har en langvarig effekt, Dette gir huden hvile og hårene anledning til å gro uten å bli kuttet av med barberhøvel, som gjør huden irritert

En annen fordel er følelsen av silkemyk og glatt hud i lengre tid kontra ved barbering. Ved barbering kommer alle hårene ut samtidig, men i waxens tilfelle gror hårene ut i hårets naturlige vekstfase som strekker seg ca over 28 dager i 3 faser, så hårene kommer tilbake stegvis.

Når hårene blir fjernet med roten etterlates huden helt feilfri. I tillegg til alt dette er metoden både rimeligere og mye mer effektiv enn å kjøpe en pakke høvelblader som gir deg en velvære følelse i toppen to dager

Rygg

NOK 499,-

Bryst

NOK 480,-

Rygg + skuldre

NOK 549,-

Mage

NOK 390,-

Bryn

NOK 300,-

Armhuler

NOK 199,-

Hele armer

NOK 499,-

Halve armer

NOK 299,-

Hele ben

NOK 799,-

Bislett

Skjønnhetssalong - Hudpleie

Sofies plass 3,
0169 Oslo

Telefon: (+47) 46 66 02 95

bislett@french-beauty.no

Åpningstider

Man - fre: 10:00 - 19:00

Lørdag: Stengt

Merci beaucoup! Din melding har blitt mottatt!
Uff! Noe har galt skjedde under sendingen av meldingen. Vennligst last inn websiden på nytt og prøv igjen. Dersom dette ikke fungerer, vennligst ta kontakt med oss på e-post.